Förenkla er dag med tjänster från L1EL

Kontakta oss

+46700906999 info@l1el.se

Följ oss

Instagram

EL KAN VARA KLURIGT, MEN VI FINNS HÄR FÖR DIG. SKROLLA NED OCH SE HUR
VÅRA TJÄNSTER KAN FÖRENKLA DIN DAG.

ELINSTALLATION

Vi på L1EL utför elinstallationer för såväl stora som små. Behöver du hjälp med att installera nya eluttag, strömbrytare eller något annat som kräver en elektriker finns vi här för dig. Vi utför installationer för nya fastigheter vid större och mindre byggen. Vi utför även elinstallationer vid renoveringar av olika slag, oavsett om dessa är inomhus eller utomhus. Det kan handla om renovering av badrum och kök eller installation av spabad och pool.

Belysning

Belysningen av din fastighet är en stor del av hur upplevelsen vid en yta kommer att upplevas. Vi hjälper dig välja rätt  belysning och ger dig tips och råd så att du som slutkund ska känna att du gjort rätt val. Vi sätter upp belysningen inomhus och utomhus. Du kan även minska din elförbrukning genom att välja rätt belysning för den avsatta ytan.

Smarta hem

Vill du modernisera din bostad och få en enklare vardag? Vi finns här för dig. Smarta hem gör din vardag enklare, tänd lampan, sätt på tvn, starta dammsugaren eller kortkommandot bio kväll? Möjligheterna är oändliga och vi hjälper dig sätta upp allt och ger dig goda råd till vilken eller vilka produkter som passar just ditt hem. Ditt hem kan redan bestå av produkter som är redo att integreras till ett smart hem utan att du vet om det. Vi finns här för installationen och som specialister inom smarta hem kan du alltid få goda råd och den bästa servicen.

Laddbox

Vi erbjuder laddboxar till en av marknadens bästa priser. Vi sköter hela processen, från att hjälpa dig välja rätt laddbox till att du kan ladda din bil hemma. Din laddbox är färdiginstallerad och redo att användas inom två veckor efter godkänd offert.

Felsökning

Har du problem med att delar av huset saknar ström? Vi felsöker och hittar orsaken till detta problem. Det kan handla om att något blivit trasigt och vi hjälper dig hitta och åtgärda detta.

Centralbyte

Vi tar hand om din elcentral. Vi byter dina säkringar och kapslingen/plåten. Är du trött på dina gamla säkringar? Skicka en bild på din befintliga elcentral och få en kostnadsfri offert.

elinstallation
belysning
smartahem
laddbox
felsokning
centralbyte

TVEKA INTE PÅ ATT HÖRA AV DIG OM DU HAR FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR. VI DISKUTERAR GÄRNA OM DINA IDEER & GÖR OCH DESSA TILL VERKLIGHET!